Παπουτσια τα πιο όμορφα στην αγορά

Θα πρέπει πάντα να έχετε ένα μαύρο παντελόνι από λείο ύφασμα. Μπορείτε να το φορέσετε για μια απλή περίσταση αν το συνδυάσετε με ένα casual τοπ. Μπορείτε να φορέσετε το ίδιο παντελόνι για μια πιο επίσημη περίσταση αν το ταιριάξετε σας με ένα πιο σατέν τοπ με φανταχτερά κοσμήματα και καλά παπουτσια.

papoytsia.jpg

Οι μόδες αλλάζουν διαρκώς, οπότε αναζητήστε μερικά βασικά είδη ρούχων που μπορείτε να προσθέσετε σε μια ήδη υπάρχουσα ή να δημιουργήσετε μια νέα εμφάνιση. Ένα υπέροχο μαύρο παντελόνι είναι η βασική εμφάνιση που μπορείτε να χτίσετε είτε μια καθημερινή ή μια επίσημη εμφάνιση, καθώς και να τα φοράτε και το καλοκαίρι και τους χειμερινούς μήνες.

 

Κατά την επιλογή των αξεσουάρ, προτιμήστε ένα μεγάλο κεντρικό κομμάτι. Τα κρεμαστά σκουλαρίκια, ένα μεγάλο κολιέ και ένα χοντρό βραχιόλι δεν αφήνουν τα μάτια να ξεκουραστούν. Αν θέλετε να εστιάσετε στο κολιέ σας, φορέστε καρφιά στα αυτιά σας. Εάν προτιμήσετε φανταχτερά σκουλαρίκια, παραλείψτε το κολιέ συνολικά για να αποφύγετε την εμφάνιση πολύ “απασχολημένος”.

 

Έχει γίνει η μόδα για τους άνδρες να φορούν ρούχα που είναι πολύ φαρδιά, αλλά αυτό πρέπει να αποφευχθεί. Αυτό σας κάνει να φαίνεστε αδέξιος και μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε μεγαλύτεροι από ό, τι πραγματικά είστε. Ενώ δεν χρειάζεται να φορέσετε κάτι που είναι πολύ στενό, ένα μέγεθος μεγαλύτερο από το πραγματικό σας μέγεθος θα πρέπει να είναι το όριο.

 

Να θυμάστε πάντα να παίρνετε τα παπούτσια που σκοπεύετε να φορέσετε σε μια περίσταση μαζί σας όταν ψωνίζετε για το τέλειο φόρεμα. Αυτό σας επιτρέπει να δείτε πώς φαίνονται τα παπούτσια με τα φορέματα που βλέπετε. Θα σας δώσει επίσης μια ιδέα για τυχόν αλλαγές που μπορεί να χρειαστεί να γίνουν.

 

Το μαύρο είναι ένα καλό βασικό χρώμα για να φοράτε με άλλα χρώματα, αλλά μην επικεντρωθείτε στα μαύρα όλη την ώρα. Αν φοράτε μαύρο στο κάτω μισό του σώματός σας μπορεί να κόβει κάπως, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε να προσθέσετε κάτι πολύχρωμο στο πάνω μέρος του σώματός σας.

 

Αγοράστε ρούχα που δεν χάνουν το στυλ τους. Είναι σχεδόν αδύνατο να συμβαδίσετε με τις τρέχουσες τάσεις εκτός αν έχετε απεριόριστο χρηματικό ποσό για να ψωνίζετε. Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε όμορφη εμφάνιση ανεξάρτητα από τις τάσεις της μόδας, θα πρέπει να επικεντρωθείτε απλώς στην αγορά ρούχων που μπορούν να αντέξουν οποιαδήποτε αλλαγή στη μόδα.

 

Μη φοβάστε να φορέσετε τα ρούχα που αγαπάτε. Μπορεί συχνά να φαίνεται λίγο τρομακτικό να φορέσετε ένα φόρεμα που είναι λίγο έξω από τα συνηθισμένα. Ωστόσο, εάν θέλετε πραγματικά να το φορέσετε, απλά κάντε το! Είναι λογικό να επιτρέπετε στη ντίβα που κρύβεται μέσα σας να βγαίνει στην επιφάνεια, ακόμα κι αν είναι λιγάκι περίεργη.

 

Επιλέξτε τα ρούχα που θέλετε να προσθέσετε στην ντουλάπα σας που έχουν νόημα για τον τρόπο ζωής σας. Εάν ξοδεύετε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας φορώντας τζιν, τότε αγοράστε τα καλύτερα και πιο ταιριαστά τζιν που μπορείτε να αντέξει το πορτοφόλι σας. Τα χρήματα που ξοδεύετε σε ένα ρούχο για την γκαρνταρόμπα που φοράτε τακτικά είναι πάντα μια καλή επένδυση.

 

Διαβάστε περιοδικά μόδας τουλάχιστον μία φορά το μήνα. Αν θέλετε να είστε ενημερωμένοι για το τι είναι στη μόδα και τι δεν είναι, πρέπει να κάνετε την έρευνά σας. Τα περιοδικά μόδας θα σας ενημερώνουν κάθε σεζόν και καθώς εξελίσσονται οι τάσεις. Εάν αισθάνεστε ότι δεν ενημερώνεστε αρκετά υπάρχουν τηλεοπτικές εκπομπές αφιερωμένες στη μόδα επίσης.

 

Το συσσωρευμένο μακιγιάζ δεν είναι μια ελκυστικό σε μια γυναίκα. Στην πραγματικότητα, πρόσφατες δημοσκοπήσεις σε άντρες διαπιστώνουν ότι όσο λιγότερο make up, τόσο καλύτερα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποφύγετε το μακιγιάζ εντελώς. Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε ζεστούς τόνους και βάλτε μόνο ένα στρώμα μάσκαρα και eyeliner.

 

Για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να ακολουθείτε τις τελευταίες τάσεις της μόδας, θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι είστε όσο το δυνατόν πιο λεπτές. Κάντε δίαιτα και ασκηθείτε έτσι ώστε να μην αισθάνεστε ντροπή γιατί δεν μπορείτε να χωρέσετε σε μερικές από τις τελευταίες τάσεις που η μόδα της σεζόν έχει να σας προσφέρει.

Advertisements